Két gázolás két órán belül

Két gázolás két órán belül
Miskolc – Két személyi sérüléssel járó baleset történt kora délután Miskolcon. Mindkét szerencsétlenségben álló buszokat éppen megkerülő járművek, és a buszok mögül kilépő gyalogosok az áldozatok.  Motoros baleset 2007.04.26.

Két ember is megsérült a gázolás miatt
Két súlyos sérültje van annak a miskolci balesetnek, mely a a Vologda és Ilona utcák kereszteződésénél történt, csütörtök délután. Egy buszmegállóban várakozó városi busz mögül lépett ki egy idős ember, hogy keresztülvágjon az úttesten. Az álló buszt éppen megkerülő Suzuki elütötte. A másik sávban szemből közeledő busz vezetője ezt látván, hatalmasat fékezett, nehogy újabb sérüléseket okozzon a földön fekvőnek.  A fékezés hatására, egy anya, gyermekére esett,  aki így súlyos sérüléseket szenvedett. Az idős embert szintén súlyos sérülésekkel vitte kórházba a mentő.
Éppen befejeződöztt az előző helyszníelés miskolcon a vologda úton, amikor egy városi buszt próbált megkerülni egy kismotoros, saját sávjában. A busz elejéhez érve, hirtelen elétoppanat egy hölgy egy kisgyermekkel. A motoros a nőnek hajtott, aki föllökte a gyermeket. A mentők könnyűnek látszó sérüléssel szállították kórházba.