Két év után jött rá a kamionsofőr, hogy a munkatársa valójában a biológiai apja

Nathan Boos és vér szerinti apja, Robert Degaro
Nathan Boos és vér szerinti apja, Robert Degaro - © Fotó: Daily Mail / ABC6
USA – Nathan Boos mindig is tudta, hogy örökbe fogadták, de sohasem kérdezősködött biológiai szülei felől, aztán véletlenül munkatársak, mi több, barátok lettek a szülőapjával, erre pedig két év után kellett rádöbbennie.

Nathan kamionsofőrként dolgozik Wisconsinban, két évvel ezelőtt lettek kollégák és barátok Robert Degaróval, akiről egészen eddig nem is sejtette, hogy a biológiai apja. A fiatal férfi mindig is tudta, hogy adoptálták, de soha nem érdeklődött biológiai anyja és apja felől, a sors mégis úgy hozta, hogy megismerkedett a szülőapjával – írja a Daily Mail.

Nathan nevelőanyja tudta, kik a vér szerinti szülők, és amikor észrevette, hogy fia és annak biológiai apja, Robert Degaro ismerősök a Facebookon, nem tartotta vissza az információt. A két férfi kicsit összezavarodott, még nem tudják, hogyan is kezeljék a rendkívüli helyzetet, kis lépésekben haladnak a család újraegyesítésével.

Még mindig sokkos állapotban vagyok, vannak olyan napok, amikor nem tudom, mit mondjak, vagy hogyan viselkedjek, hiszen a gyerekem ugyan, de ezelőtt sohasem volt igazi apa-fiú kapcsolat közöttünk.”

– nyilatkozta Robert Degaro, majd hozzátette, ő és volt felesége anyagi problémák miatt döntöttek Nathan örökbeadása mellett. Amint mondta, akkoriban nem igazán volt „apának való”.


Mátészalka - A legnépszerűbb közösségi portálon szörfözők a közelmúltban könnyűszerrel beleszaladhattak az alábbi különös hirdetménybe... „Aki részt venne statisztaként Mos Eisley nyüzsgő piacának életében, szeretettel várjuk szeptember 1-jén, 13 órára. A forgatás kezdete 16 óra. Pontos cím: Nosz...

Indonézia - Gondolkodtál már azon, hogy vegetáriánus légy? Nos, a videó megtekintése után lehet eszedbe fog jutni: Indonéziában készült ez a fincsi kis felvétel, amin egy húsdarab mocorogni kezd a szakács kezei között. És hogy mi okozhatja ezt a különös jelenséget? Alapvetően két teória van: ...