Helyi közélet

2008.05.26. 14:28

Fiat és Skoda ütközött Miskolcon

<p>Miskolc - Ráfutásos baleset történt Miskolcon, a Kiss Ernő utcán hétfőn délután.&#160;<DIA alt="Skodába hajtott a Fiat" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/R_fut_sos_baleset_Miskolcon_1/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Skodába hajtott a Fiat" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/rafutasos.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Gálffy Ignác utcai kereszteződésnél egy Skoda fékezett forgalmi okok miatt, amikor a mögötte haladó Fiat Punto belehajtott a hátuljába. Az ütközésben senki sem sérült meg, a Punto csúnyán összetört, még a Skoda hátulján alig látszott valami.

baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában