Két ember meghalt az M15-ösön történt balesetben

Akt.:
Mosonmagyaróvár, 2015. július 16. Egy kiégett kamion az M15-ös autóút 4-es kilométerénél, Hegyeshalom és Rajka között 2015. július 16-án. A kamion egy személygépkocsival ütközött. Az autóban utazó három embert a tűzoltók vágták ki a roncsból, ketten közülük életüket vesztették. A kamion teljes terjedelmében égett, a tüzet a lébényi és a mosonmagyaróvári tűzoltók oltották el.
Mosonmagyaróvár, 2015. július 16. Egy kiégett kamion az M15-ös autóút 4-es kilométerénél, Hegyeshalom és Rajka között 2015. július 16-án. A kamion egy személygépkocsival ütközött. Az autóban utazó három embert a tűzoltók vágták ki a roncsból, ketten közülük életüket vesztették. A kamion teljes terjedelmében égett, a tüzet a lébényi és a mosonmagyaróvári tűzoltók oltották el. - © MTI Fotó: Krizsán Csaba
Győr, 2015. július 16., csütörtök (MTI) – Két ember meghalt, egy megsérült az M15-ös autóúton, a 4-es kilométernél, Hegyeshalom és Rajka között történt csütörtök reggeli balesetben, amelyben terepjáró és kamion ütközött össze. Az autóutat lezárta a rendőrség – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Schreindler Ágnes elmondta, hogy a terepjáróban utazó három embert a tűzoltók vágták ki a roncsból, ketten közülük életüket vesztették.


b2

Összeroncsolódott személyautó és egy kiégett kamion az M15-ös autóút 4-es kilométerénél, Hegyeshalom és Rajka között 2015. július 16-án, miután a két jármű összeütközött. Az autóban utazó három embert a tűzoltók vágták ki a roncsból, ketten közülük életüket vesztették. A kamion teljes terjedelmében égett, a tüzet a lébényi és a mosonmagyaróvári tűzoltók oltották el. | MTI Fotó: Krizsán Csaba


A kamion teljes terjedelmében égett, a tüzet a lébényi és a mosonmagyaróvári tűzoltók oltották el.


b3

Összeroncsolódott személyautó az M15-ös autóút 4-es kilométerénél, Hegyeshalom és Rajka között 2015. július 16-án. Az autó egy kamionnal ütközött. A gépkocsiban utazó három embert a tűzoltók vágták ki a roncsból, ketten közülük életüket vesztették. A kamion teljes terjedelmében égett, a tüzet a lébényi és a mosonmagyaróvári tűzoltók oltották el. | MTI Fotó: Krizsán Csaba


Füves Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autóút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, egyik irányból sem engedik fel a forgalmat. Kerülni Rajkán keresztül lehet.


Megindult a forgalom az M15-ös autóúton Hegyeshalom és Rajka között

Győr, 2015. július 16., csütörtök (MTI) – Ismét teljes szélességében járható az M15-ös autóút Hegyeshalom és Rajka között, ahol csütörtök reggel halálos baleset történt – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. tovább »

– MTI –További hírek a Magyarország kategóriából


hirdetés
hirdet�s