Két barcikai győzelem az NB II-es felkészülési mérkőzéseken

Kazincbarcika – Szerdán két felkészülési találkozót játszott a Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgócsapata.

A gárdában feltűnt néhány új név: Mark Parnau Szatmárnémetiből próbajátékra érkezett, de már elköszöntek tőle. Hasonlóan járt a Ceglédről jött Nagy Zsolt is, aki szintén nem folytatja a sárga-kékeknél. Fótyik Dominik viszont megfelelt, így a Mezőkövesdről befutott és szabadon igazolható védővel a soron következő idényre szerződést kötöttek, akárcsak Tóth Lászlóval, aki Szolnokról érkezett. Az is eldőlt, hogy Tony Kanalos marad az NB II-es borsodi együttesnél, mégsem viszi a Mezőkövesd, ahol néhány napos próbajátékon vett részt. Korábban próbajátékon volt a KBSC-nél Gál Tamás és Lefler Benjámin, tőlük azonban már megváltak. Ugyancsak nem folytatja Barcikán a tavalyi keretből Murai Márk, Lőrincz Patrik és Kristófi Sándor, akiknek a múlthónap végén lejárt szerződésük, és nem hosszabbítottak velük.

Kazincbarcikai SC – Ózdi FC 4-0 (3-0)

Putnok, 20 néző. V.: Szabó L.

Kazincbarcikai SC: Botló – Parnau, Heil, Belényesi, Süttő – Krausz, Kovács O., Kanalos, Nagy Zs. – Constantinescu, Lukács. Vezetőedző: Koleszár György.

Gólszerző: Constantinescu (2), Lukács, Kanalos.

Kazincbarcikai SC – Tállya KSE 4-0 (3-0)

Putnok, 70 néző. V.: Kátai.

Kazincbarcikai SC: Fila – Fótyik, Heil, Mikló, Tóth Sz. – Toma, Oltean, Takács P. – Gábor L., Olasz D., Tóth L. Vezetőedző: Koleszár György.

Gólszerző: Toma (2), Olasz D., Tóth L.

ÉM