Két baleset is történt az M3-as autópályán Mezőkövesd térségében

Akt.:
A helyszínre mentőhelikopter is érkezett - illusztráció
A helyszínre mentőhelikopter is érkezett - illusztráció
Mezőkövesd – Közlekedési baleset miatt riasztották a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat az M3-as autópálya 124-es kilométerszelvényéhez hétfő délelőtt.

A mezőkövesdi egységek vonulás közben, a sztráda Budapest felé vezető oldalán, a 125-ös kilométerszelvényben egy másik közlekedési balesetnél is segítséget nyújtottak, ahol egy személygépjármű és egy kisteherautó karambolozott. A tűzoltók a személygépkocsiból két sérültet feszítő-vágó berendezéssel kiszabadítottak, majd átadták őket a mentőknek.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az autópályát a balesettel terhelt szakaszánál teljes szélességében lezárta, amit a hatóság 12 órától feloldott

A 124-es kilométerszelvényben szintén egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze. Az anyagi káros balesetben nem sérült meg senki, a tűzoltók áramtalanították az érintett járműveket – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .