Két autó ütközött a XIV. kerületben, az egyik elütött egy buszra váró nőt

Akt.:
Budapest, 2015. szeptember 29. Tűzoltók, mentők és rendőrök Budapesten, a XIV. kerületi Fogarasi úton, ahol két személyautó ütközött, majd az egyik jármű egy buszmegállóba csapódott, ahol annak padjához szorított egy ott várakozó nőt 2015. szeptember 29-én. A sérült nőt kórházba vitték.
Budapest, 2015. szeptember 29. Tűzoltók, mentők és rendőrök Budapesten, a XIV. kerületi Fogarasi úton, ahol két személyautó ütközött, majd az egyik jármű egy buszmegállóba csapódott, ahol annak padjához szorított egy ott várakozó nőt 2015. szeptember 29-én. A sérült nőt kórházba vitték. - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest, 2015. szeptember 29., kedd (MTI) – Két személyautó ütközött a főváros XIV. kerületében, a Fogarasi úton, az egyik jármű a baleset után egy buszmegállóba csapódott, ahol annak padjához szorított egy ott várakozó fiatal nőt – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd este az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta: a kiérkező tűzoltóknak előbb a buszmegállót kellett annyira szétvágniuk, hogy hozzáférjenek a sérülthöz, majd precíz munkával leemelték róla az autót.

Zalavári Borbála, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI kérdésére közölte: egy 30 év körüli nőt vittek kórházba, sérülései súlyosak, de nem életveszélyesek.

A Fogarasi út balesettel érintett szakaszát a rendőrök a helyszínelés idejére lezárták – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

– MTI –

Címkék: ,