PR cikk

2018.12.11. 15:42

Több mint negyedszázada a miskolci kivitelezőkért és vevőkért

<strong>Cégünk, a Marker-Kerámia Kft. családi vállalkozásként fürdőszoba felszerelések kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.</strong>

Cégünk, a Marker-Kerámia Kft. családi vállalkozásként fürdőszoba felszerelések kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.

Az utóbbi években magas fokon foglalkozunk uszodatechnikával, közületi és családi medencék építésével, kivitelezésével a vízgépészettől az automatizálásig. Jacuzzi szervizünk az országhatárokon túl is ismert.

Áruházunk a József A.u 55. szám alatt, a Károly hotel szomszédságában található. A boltunkban a vevők minden stílust megtalálnak. Forgalmazunk magyar, olasz, spanyol, lengyel, cseh, szlovén és más országokban gyártott fürdőszoba felszereléseket, burkolókat, csaptelepeket és egyéb kiegészítő termékeket hatalmas választékban. Az a vevő, aki bejön hozzánk, az többnyire mindent meg tud venni nálunk. Termékeink árfekvése széles skálán mozog, a megfizethető ártól a luxusig. Havonta több tucat termék kapható akciós áron. Csak első osztályú termékeket forgalmazunk. Vevőink számára nagyon fontos a tradíció, a folyamatosság, a gyors szállítás, eladóink magas szakmai felkészültsége, melyeknek folyamatosan eleget teszünk.

A szolgáltatásaink között szerepel az ingyenes 3 D tervezés,szakmai tanácsadás, szervizháttér!

A 2019. évben is  szeretettel és  szakmai hozzáértéssel várjuk az építkezőket és a kivitelezőket.

Minden volt és leendő kedves vevőnknek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

 

- PR cikk -

 

 

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában