Készenléti Rendőrség: Más engedélyével imbolygott

Miskolc – A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azt a miskolci fiatalembert, aki engedély és papírok nélkül vitte el egy útra hozzátartozója segéd-motorkerékpárját.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 12-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálat ellátásuk során 12 óra 35 perckor Miskolc, Bábonyibérc soron egy segéd-motorkerékpárral közlekedő fiút vontak intézkedés alá, aki rendkívül bizonytalanul közlekedett kétkerekűjével. A fiatalember az ellenőrzés során elismerte, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik és amit rendőröknek először felmutatott az az édesapja nevére kiállított vezetői engedély volt.

A Készenléti Rendőrség munkatársai a 15 éves miskolci fiatalkorút előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben okirattal való visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –