Késsel fenyegette az utcán a szomszédait a miskolci férfi

Késsel fenyegette az utcán a szomszédait a miskolci férfi
Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. augusztus 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. augusztus 29-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság V. Gábor 20 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 20 óra körüli időben Miskolc, Bábonyibérc városrészében az utcán, kezében egy késsel hangoskodott, fenyegette a szomszédait és az úton közlekedőket, amely cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat és megbotránkozást keltsen. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci és az ózdi járőrök további egy-egy fővel rendzavarás, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg a kazincbarcikai rendőrök két férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –