Késnek a vonatok a Budapest-Gödöllő-Hatvan-Miskolc vonalon is

Akt.:
Késnek a vonatok a Budapest-Gödöllő-Hatvan-Miskolc vonalon is
Budapest, Miskolc – Felsővezeték-szakadás miatt hosszabb a menetidő a Budapest-Gödöllő-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Nagykáta-Újszász-Szolnok vonalon.

Szerda hajnalban Kőbánya felsőnél felsővezeték-szakadás miatt az állomás egyes vágányain, illetve Kőbánya felső és Rákos között, a fenti pályán nem közlekedhetnek a vonatok, így hosszabb menetidővel kell számolni és arra, hogy a vonalon közlekedő helyi vonatok nagy része ideiglenesen kimarad a menetrendből – közölte a MÁVINFORM szerdán reggel az MTI-vel.

A MÁV ugyan biztosítja a Budapest-Gödöllő-Hatvan-Miskolc és Budapest-Nagykáta-Újszász-Szolnok vonalon a személyszállító vonatok közlekedését, ugyanakkor az arra utazóknak hosszabb menetidővel kell számolniuk várhatóan délig, a leszakadt vezetékrendszer helyreállításáig – írták.

A nagyobb torlódások és késések elkerülése érdekében a Budapest-Keleti-Gödöllő, illetve Gödöllő és Budapest, továbbá a Budapest-Keleti-Sülysáp és vissza útvonalon közlekedő helyi vonatok többsége ideiglenesen kimarad a menetrendből. Helyettük a távolsági, zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak – áll a közleményben.

– MTI –