Kerítést döntött az ittas sajóbábonyi nő

Akt.:
Kerítést döntött az ittas sajóbábonyi nő
Kerítést döntött az ittas sajóbábonyi nő - © Fotó: police.hu
Miskolc, Sajóbábony – Folyamatosak a közúti ellenőrzések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Egy sajóbábonyi nő a vezetés megkezdése előtt ivott, majd balesetet okozott.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi sajóbábonyi sofőrrel szemben. Az autó vezetője 2016. november 18-án 21 óra 30 perc körül Sajóbábony belterületén nem az adott útszakasz vonalvezetésének megfelelően vezetett egy személygépkocsit, kisodródott, majd kerítésnek ütközve állt meg. A helyszínen az autó vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Folyamatosak a közúti ellenőrzések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ahol a rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak az ittas sofőrök kiszűrésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2016. november 14-e és 20-a között 66 közúti közlekedési baleset történt, ebből 4 anyagi kárral végződő esetben volt ittas sofőr az okozó.

kerites2

A járőrök az adott időszakban 14 ittasan volán mögé ülő sofőrt szűrtek ki a forgalomból mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna. Többször is hangsúlyozni kell, hogy az ittas járművezetők kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –