Kerítésre és házra dőlt a fa a péntek esti viharban Borsodban

Akt.:
Kerítésre és házra dőlt a fa a péntek esti viharban Borsodban
Miskolc – Tizennyolc alkalommal riasztották a hivatásos tűzoltókat az időjárással összefüggő káresetek miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében augusztus 24-én.

A beavatkozó egységeknek a legtöbb esetben forgalmi akadályt képező kidőlt fák, illetve lehasadt ágak adtak munkát.

Fenyőágakat döntött a vihar egy családi ház tetőszerkezetére Szihalomban, a Fő utcában. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók eltávolították az ágakat, amelyek néhány négyzetméteren megrongálták a tetőt, azonban az ingatlan lakható maradt.

Miskolcon a megyeszékhely hivatásos tűzoltói az Eperjesi utcában távolítottak el egy kerítésre és lakóépületre dőlt fát. Személyi sérülés egyik kárhelyszínen sem történt.

ÉM


Viharkárok a hirtelen lezúdult eső miatt
Budapest - Trendszerűen emelkedik a viharos napok száma Magyarországon, gyakoribbá váltak a viharkárok, az Union Biztosító idén júliusban végzett országos felmérésében a válaszadók 26 százaléka mondta, hogy az elmúlt öt évben már volt viharkára - közölte a biztosító az MTI-vel. Az Unionnak 2017-b...

Tető a földön...
Ózd - Az idősek otthonában senki nem sérült meg, az anyagi kár viszont jelentős. „Az a legfontosabb, hogy az ellátottak és a dolgozók közül senki nem sérült meg az épületet ért szélvihar és tetőkár alkalmával” – szögezte le Beik Sike Ildikó, az Észak Borsodi Integrált Szociális Intézmény vezetője...