Kerítésnek ütközött egy motoros Kazincbarcikán

Akt.:
Kerítésnek ütközött egy motoros Kazincbarcikán
© Fotó: police.hu
Miskolc, Kazincbarcika – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 18-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Mályiban, a Fő út és a Vezér út kereszteződésében közlekedett személygépkocsijával 2017. augusztus 18-án 17 óra 10 perckor egy 27 éves miskolci nő. A sofőr kanyarodása során nem győződött meg arról, hogy autójának előzését egy másik jármű már megkezdte és összeütközött egy 30 éves helyi férfi által vezetett motorkerékpárral. A baleset következtében a motor sofőrjének könnyű sérülése keletkezett.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Kazincbarcikán, a Régitelep utcán haladt motorjával 2017. augusztus 18-án 18 óra 50 perckor egy 35 éves helyi férfi. A sofőr egy helytelen manőver miatt áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy kerítésnek. A baleset során a motort kormányzó fiatalembernek könnyű sérülése keletkezett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset kilenc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására a balesetek elkerülése érdekében.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –