Kerítésnek, majd egy Suzukinak ütközött az ittas sofőr Sátoraljaújhelyen

Kerítésnek, majd egy Suzukinak ütközött az ittas sofőr Sátoraljaújhelyen
Miskolc, Sátoraljaújhely – Súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Sátoraljaújhelyen, az Esze Tamás utcán húsvéthétfőn.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 17-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Sátoraljaújhelyen, az Esze Tamás utcán közlekedett 2017. április 17-én 6 óra körül egy 20 éves helyi lakos az általa vezetett Opel típusú személygépjárművel. A sofőr nem az út vonalvezetésének megfelelően és nem a lakott területen megengedett sebességgel vezette járművét, majd elvesztve uralmát autója felett az úttesten felborult. A személygépjármű előbb egy lakóház kőkerítésének, majd egy szabályosan közlekedő Suzuki típusú személygépjárműnek ütközött.

ujhely2

A baleset során az Opelben utazó három fiatal megsérült. A sofőrt és egy 21 éves nő utast könnyű sérülésekkel, míg egy 13 éves fiút súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A helyszínen a sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

ujhely3

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset három esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –