Helyi közélet

2013.12.12. 08:50

Polgármesteri találkozó az Észak-Magyarországnál

Miskolc - Megyénk polgármestereit és járásvezetőit hívtuk meg az Észak-Magyarország székházába.

Miskolc - Megyénk polgármestereit és járásvezetőit hívtuk meg az Észak-Magyarország székházába.A hagyományteremtőnek szánt rendezvényen elsőként azokat invitáltuk meg szerdán, akik ez évben partnereink voltak a lap új, a megye, a településinek életéről szóló mellékleteiben.

Kölcsönös érdekek mentén

A találkozó díszvendége Demeter Ervin megyei kormánymegbízott volt, aki elmondta köszöntőjében: kölcsönös érdek az, hogy legyen egy jól működő, polgárbarát közigazgatás, és egy jól működő, a megyében élőket szolgáló sajtó. „Az Észak-Magyarországban jó partnerre lelt a kormányhivatal – hangsúlyozta – mert a lap támogatta a nyilvánosság erejével a a hivatal törekvéseit, a járások kialakításától, a nyílt napig. Az Északot kritikus, de független médiumnak tartja amely elkötelezett a megye, az itt élők iránt.

Kiss László az Észak Magyarország főszerkesztője hangsúlyozta, hogy jövőre tovább folytatják a megye életét, az itt működő cégeket, termelőket, önkormányzatok, járások mindennapjait és eredményeit bemutató mellékletek kiadását, amelyben számítanak az önkormányzatok partnerségére a továbbiakban is.

Céljuk, hogy minél több értéket, érdekességet mutassanak meg a szűkebb pátriánkból, amelyre joggal lehetünk büszkék, akkor is ha számos nehézséggel küzdünk, és küzdöttünk eddig is.

Az Észak rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött, köszönhetően partnereinek is: miközben országszerte a sajtóban csökken, itt növekedett az előfizetők száma,egyre többen bíznak abban hogy a hiteles és pontos információ a bedobálós kiadványok és az internet korában is valódi érték. Jövő évben pedig megismerheti mindenki az Észak új, előfizethető webes változatát, amely mobiltelefonra is letölthető lesz.

Sikeres új évet!

A rendezvény a rövid évértékelő után állófogadással folytatódott ahol a polgármesterek sikerekben gazdag boldog új évet kívántak egymásnak, és lapunknak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában