Keresztétén újra ismételnek

Keresztétén újra ismételnek
Arka, Cigánd, Keresztéte – Keresztétén hiába ismételték meg a választást, a helyi választási bizottság ezúttal is megsemmisítette azt.

Három Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen tartottak szombaton megismételt választást. Arkán Varanai László független polgármesterjelölt, aki jelenleg is betölti a posztot, nyolcvan szavazatot kapott, kétszer annyit, mint a szintén függetlenként indult Varkoly Ferenc. Cigándon Oláh Krisztián függetlenként indult polgármesterjelölt kapta a legtöbb szavazatot. Oláh Krisztián 892 szavazattal nyert, mögötte a települést 1990 óta vezető Németh Károly (független) végzett, aki a voksok közül 709-et tudhat magáénak, a harmadik a szintén függetlenként indult Oláh Lívia lett 11 szavazattal.

Hiába ismételtek Keresztétén

Keresztétén viszont hiába ismételték meg a helyhatósági választást, a helyi választási bizottság ezúttal is semmisítette az eredményt. Ugyanis az ismételt választáskor, szombaton ugyancsak túl sokan, 88-an szerepeltek a névjegyzékben az eredetileg 33 lakosú településen, közülük 57-en adták le voksukat. Nevelős Barnabás független polgármesterjelölt harmincöt szavazatot kapott, Csehovics Gyula (szintén független), a falu jelenlegi polgármestere huszonkettőt.


A megismételt önkormányzati választás eredményét is megsemmisítették Keresztétén

fuggetlen | 2010.10.31 05:40
Arka, Cigánd, Keresztéte – Lezajlott szombaton a megismételt önkormányzati választás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Keresztétén, Arkán és Cigándon. Keresztétén a helyi választási bizottság ismét megsemmisítette az eredményt.

A megismételt választást is Oláh Krisztián nyerte Cigándon

eszak | 2010.10.30 20:57
Cigánd – Cigándon október 3-án Oláh Krisztián kapta a legtöbb voksot a polgármester-választáson. Az eredményt később a választási bizottság megsemmisítette. A megismételt választást október 30-án tartották. Ezen a megismételt választáson a 2360 szavazópolgár közül 1634-en adták le voksukat.

Megismételt választás Cigándon

eszak | 2010.10.30 11:53
Cigánd – Cigándon kampánycsendsértés miatt megsemmisítették az október 3-i önkormányzati választás eredményét. A megismételt választást október 30-án tartják.

15 településen ismétlik ma a választást jogsértés miatt

fuggetlen | 2010.10.30 08:55
15 településen tartanak megismételt választást szombaton – derül ki az Országos Választási Iroda adataiból. Reggel hattól este hétig szavazhatnak azokon a településeken élők, ahol jogszabálysértés miatt kell megismételni a voksolást. A szavazategyenlőség kialakulása miatt szükséges időközi választásokra decemberben kerül majd sor.

Ahol újra ikszelnek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

eszak | 2010.10.28 16:12
Arka, Keresztéte, Cigánd, Szalonna, Tornanádaska – Három megyénkbeli településen tartanak megismételt választást szombaton.További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek