Keressük a megye legszebb adventi koszorúját!

Keressük a megye legszebb adventi koszorúját!
Keressük a megye legszebb adventi koszorúját!
Miskolc – Tart az ünnepi várakozás időszaka. Sok családnál fontos szerepet játszik az adventi koszorú (vagy más, a négy gyertyát is tartalmazó adventi asztaldísz), amit sokan maguk készítenek el.

Arra gondoltunk, lehetőséget adunk, hogy egy játék keretében mindenki megmutathassa ezt az ünnepi „kelléket” másoknak is, így játékra hívjuk olvasóinkat lapunk hírportálján.

Várjuk a jelentkezéseket

Aki kedvet érez ahhoz, hogy megmutassa adventi asztaldíszét és így részt vegyen a játékban, nincs más teendője, mint lefényképezni (a mű lehet saját, vagy családjával közösen készített) és feltölteni www.boon.hu/adventi-koszoru-szepseg­verseny oldalra, és kitölteni az ott található adatlapot.

A fotókat a Borsod Online egy erre létrehozott oldalra tölti fel, megjelölve készítőjének/beküldőjének nevét. A fotók feltöltésének lezárása után kezdődik a szavazás a fotókra. A legtöbb szavazatot kapott fénykép lesz a győztes alkotás.

A képeket december 10-én 12 óráig lehet feltölteni, szavazni ettől az időponttól december 14-én 12 óráig lehet. Az eredmény a december 15-i lapszámunkban olvasható majd, valamint a Digitális Észak, a Borsod Online, az Észak-Magyarország és a BOON Facebook-oldalán is közöljük.

A legtöbb szavazatot kapott adventi koszorú tulajdonosa egy 10 ezer forint értékű vacsorautalványt nyer. A szavazásban résztvevők között véletlenszám-generátorral egy darab Észak ajándékcsomagot és egy negyedéves digitális Észak előfizetést, valamint értékes könyvet sorsolunk ki.

ÉM