Keressük a megye legnagyobb kátyúját – már érkeznek a fotók, videók!

Olvasói képünk Tardona főutcáján készült
Olvasói képünk Tardona főutcáján készült
Borsod-Abaúj-Zemplén – Elképesztő kátyúkról és szinte közlekedhetetlen útvonalakról küldenek olvasóink felvételeket! De még koránt sincs vége a „versenynek”: fotózzon, videózzon és küldje el nekünk, hogy megmutathassuk mindenkinek!

Első néhány olvasói képünk Tardona főutcáján készült, amelyet több olvasónk is nevezett a „legnagyobb kátyú” és a „legkátyúsabb út” kategóriákban. Ennek megfelelően többen küldtek fotókat is, amellyel igyekeznek alátámasztani döntésüket.

tardona_fout2_650

tardona_fout3_650

Olvasói képeink Tardona főutcáján készültek

A közelmúltban írtunk róla, hogy amint az ilyenkor a tél végén lenni szokott, megszaporodtak a kátyúk az utakon. Ugyan a Magyar Közút és a Miskolci Városgazda is elkezdi a kátyúzást, amint elég jó lesz hozzá az idő, addig azonban marad a kátyúk kerülgetése. Sőt, sok olvasónk írt arról, hogy vannak olyan utak, amelyek nem most lettek kátyúsak, hanem évek óta rossz állapotban vannak.

Ezt látszik alátámasztani sok fotó, videó is, amelyet olvasónktól kapunk, és amelyeken olyan útszakaszokat, utakat látni, amelyek jó része láthatóan nem az elmúlt két hónapban lett kátyús.

Keressük tehát továbbra is a megye legnagyobb kátyúját és legkátyúsabb útvonalát! Küldjön nekünk fotót, esetleg videót az imre.horvath@eszak.hu címre, hogy bemutathassuk a Borsod Online-on, vagy az Észak-Magyarországban.


Kátyúk az Aranyosi Völgynél
Miskolc - Fotózzon, videózzon és küldje el nekünk, hogy megmutathassuk mindenkinek! Néhány napja írtunk róla, hogy amint az ilyenkor a tél végén lenni szokott, megszaporodtak a kátyúk az utakon. A Magyar Közút és a Miskolci Városgazda is elkezdi a kátyúzást, amint elég jó lesz hozzá az idő, sőt a...

203 darab kátyút jegyeztek fel javításra
Miskolc - Ahhoz, hogy az eljárást használják, száraz idő kell, és maximum mínusz 5 fok. Ahogy a megye, úgy természetesen Miskolc útjai felett sem múlik el úgy a tél, hogy ne hagyna maga mögött kátyúkat. Olvasóink visszajelzései alapján a Szentgyörgy, Izsó Miklós, Kapitány, Deák Ferenc, Jegenyés, ...

Borsod-Abaúj-Zemplén - Hol a legrosszabb állapotúak az utak az olvasó szerint, és hol újul meg? A tél vége felé mindig eljön egy olyan időpont, amikor rettenetesen kátyússá válnak az utak az időjárás viszontagságai után. Általában a hó, a nedves utakra érkező nagy fagy, illetve a fagyos időben ki...