Keressük a megye legjobb iskoláját! – Még egy hétig szavazhatnak

Keressük a megye legjobb iskoláját! – Még egy hétig szavazhatnak
Miskolc – Még nem késő szavazni! Aki eddig nem tette volna, kattintson a BOON-on!

Már csak egy hét, és kiderül, melyik két iskola nyeri el a „Megye legjobb iskolája” kitüntető címet, a vele járó serleget, és az egyoldalas bemutatkozási lehetőséget az Észak-Magyarországban. Szeptember végén indított szavazós játékunk nagy sikerrel zajlik, mára túl vagyunk a 25 ezredik vokson is. Az élbolyban izgalmas csaták dúlnak, igyekeznek a diákok és a pedagógusok minél több szavazatot begyűjteni. Azt persze nem szabad elfelejteni, hogy játékunk elsősorban szimpátiaszavazás, tehát nem az intézményben folyó munkát értékeli. Az eredményből viszont megtudhatjuk, mely iskolákat kedvelik legjobban a diákok, és hol működik kiváló közösség, mely képes arra, hogy több szár szavazatot tudjon összegyűjteni.

Köszöni a támogatást

Kedden délben az általános iskolák versenyében a Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola az előkelő ötödik helyen állt. Az intézmény igazgatójától, Budáné Tóth Gabriellától megtudtuk, mindenki segített a voksok gyűjtésében, aki csak tudott. Így megragadta az alkalmat, hogy megköszönje a támogatást a jelenlegi és volt diákoknak, a szülőknek, a Berekalján élőknek (hisz az iskola a Berekalja városrészben található), valamint a diósgyőri plébániának. Ők mind-mind szavaztak, és másokat is erre buzdítottak. Az igazgató kiemelte: a jó eredmény elérésében nagy szerepe van Kassai Katalin pedagógusnak is, aki aktív propagandát folytatott a Facebookon, az iskola volt tanítványait is a közösségi oldal segítségével találta meg. Az „öregdiákok” ugyan meglepődtek, amikor megtudták, hogy megváltozott iskolájuk fenntartója és neve, de nagy örömmel adták le szavazatukat internetes portálunkon, a Boon-on. (Az elmúlt héten szavazós riportunkban a Szent Imre Katolikus Általános Iskola pedagógusával és diákjával beszélgettünk, de tévesen a Szent Ferenc Római Katolikus Iskola nevét tüntettük fel. Az érintettektől elnézést kérünk.)

Még egy hét

Játékunk október 24-éig tart, tehát van még idő, hogy az iskolák minél több szavazatot gyűjtsenek össze. Bár ez a munka egyre nehezebb, hiszen szűkül azoknak a köre, akik még nem kattintottak. Az iskolákban érdeklődve azonban kiderült, a diákok és a pedagógusok rendkívül találékonyak, és megtalálják a módját annak, hogy felkutassák a még nem szavazó volt tanítványokat, barátokat, nyugdíjba vonult pedagógusokat vagy épp a testvériskola közösségét. Aki eddig nem játszott, érdemes most elkezdeni, hisz minden szavazat számít. Lehetséges, hogy a játék utolsó napján egy-két kattintás fogja csak eldönteni, hogy kik lesznek a nyertesek.

ÉM-HE


Itt lehet szavazni az iskolákra!

Szavazás – Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?

Szavazás – Melyik középiskolát tartja a legjobbnak a megyében?


Keressük a megye legjobb iskoláját! – Angolul buzdít szavazásra a Selyemréti

Miskolc – Nem mindennapi módon hajrázik portálunkon a “Megye legjobb iskolája” szavazásban a miskolci Selyemréti Általános Iskola.

Szavazzon mindenki legkedvesebb iskolájára!

Sárospatak – Még mindenki szavazhat kedvenc iskolájára. Játékunk a jövő héten zárul.

Keressük a megye legjobb iskoláját! – Helycserék az élbolyban

Borsod-Abaúj-Zemplén – Október 24-én zárjuk szavazós játékunkat, addig minden kattintás számít.

Keressük a megye legjobb iskolát! – Lúc óriási lesz?

Tiszaújváros – Október 24-ig van lehetősége szülőknek, pedagógusoknak, tanároknak, diákoknak, és volt tanulóknak, egyszóval bárkinek és mindenkinek szavaznia arról, hogy melyik is legyen Borsod-Abaúj-Zemplén megye legközkedveltebb általános- és középiskolája.

Szavazz az iskoládra: a diákok másról sem beszélnek

Miskolc – Melyik lesz a megye legjobb iskolája? Amelyik a legtöbb szavazatot kapja.

Keressük a legjobbakat, a Bláthy is az élbolyban

Miskolc – Mindenki szavazzon kedvenc iskolájára! Már nincs sok idő.

Várjuk a szavazatokat, a Jókai is a legjobbak között

Miskolc – A diákok ismerősének az ismerőse is a Jókaira szavazott.

A legjobb iskolák máris az élen

Miskolc – Napról napra egyre többen szavaznak kedvenc iskolájukra, játékunk félidejében több mint 19 ezren kattintottak valamelyik intézményre. Még mindig keressük a megye legjobb iskoláit, úgyhogy érdemes bekapcsolódni játékunkba.

Iskolák versenye: 20 ezernél is több a szavazat

Miskolc. A húszezret is meghaladta a szavazatok száma a Borsod Online-on folyó versenyben, amelyben a megye legjobb iskoláit keressük.

Izgalmasan alakul az iskolák közötti verseny

Szerencs – Félidejéhez érkezett játékunk, izgalmas verseny alakult ki az élen.

A megye legjobb iskolája – Reggel, délben és este is szeretünk szavazni

Miskolc – A „melyik a megye legjobb iskolája” projektünk október 24-ig elérhető a BOON-on.

A Földes sokáig vezetett, most a második helyen

Miskolc – A Földesben is jól működik az összefogás, ez látszik az eredményen.

A megye legjobb iskolája – Sokáig az élen voltak: besegít az e-napló is

Miskolc – Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Parasznyán is sokan kattintanak az iskolára

Miskolc – Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

A megye legjobb iskolája – Az Avastetői és az Árpád Vezér az élen

Miskolc – Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Még keressük a legjobb iskolákat

Miskolc – Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

A megye legjobb iskolája: Átrendeződés az élen – minden kattintás számít!

Miskolc – Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Minden szavazat számít, a te iskolád is győzhet!

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb iskoláját

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Egy gépről természetesen csak egy szavazat jöhet

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.