Kerékpárt lopott az étterem elől

Kerékpárt lopott az étterem elől
Kazincbarcika, Miskolc, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. november 4-én nyolc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság M. László 42 éves gesztelyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 21 óra körüli időben Gesztely egyik étterme elől egy vendég kerékpárját tulajdonította el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci-, a szerencsi- és a kazincbarcikai rendőrök további két-két személlyel tulajdon elleni szabálysértés, járművezetés az eltiltás hatálya alatt, a távoltartó határozat szabályainak megszegése és garázdaság, míg a tiszaújvárosi járőrök egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a szerencsi rendőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés
hirdet�s