Kerékpárral indul a 3próba Tiszaújvárosban

Tiszaújváros – Vasárnap Tiszaúj­városban kezdhetik el gyűjteni a pontokat a próbázók.

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub 2016-ban is megrendezi Tiszaújvárosban a JABIL 3próba elnevezésű szabadidősport-eseménysorozatát, mely vasárnap a kerékpározással rajtol, és ezt júniusban az úszás, júliusban pedig a futás követi.

A szervezők az egészséges életmód, a rendszeres sportolás népszerűsítésével párhuzamosan, az egyes próbák teljesítését követően egyedi ajándékokkal kedveskednek a résztvevőknek. A teljesítésekért idén is pontokat adnak. A sorozat végén megtartandó sorsoláson gazdára találó sportfelszerelések mellett a fődíj egy 4 napos utazás Európa egyik legnagyobb utcai futóversenyére, a Berlin Maratonra.

Az első

Az első próbázási és pontgyűjtési lehetőség az április 24-én, vasárnap megrendezendő kerékpározás, melynek helyszíne a tiszaújvárosi JABIL Circuit Magyarország Kft. Parkolója. A 15 kilométeres kispróba (60 perc, 3 pont) és a 38 kilométeres nagypróba (180 perc, 6 pont) útvonalát a Kesznyéten felé vezető országúton jelölik ki.

Minden célba érkező és próbafüzettel rendelkező résztvevő egyedi emblémázott kompressziós sportszárat kap ajándékba. A próbát teljesítő JABIL Circuit Magyarország Kft. dolgozói és a cégnél nem dolgozók között külön-külön kisorsolnak a helyszínen 1-1 darab Trekking kerékpárt, 2-2 darab kerékpáros sisakot, továbbá a JABIL dolgozóinak 5 darab meglepetés ajándékot.

Az érdeklődők számára További információ: www.tvkmalitriatlon.hu, Tel.: 49/540-094, fax: 49/540-095, e-mail: tvkmali@triatlon.t-online.hu.

ÉM-SZISSporthírek


hirdetés


hirdet�s