Kerékpározással startol a Jabil 3próba

Akt.:
Népes mezőnyt várnak
Népes mezőnyt várnak - © Fotó: magánarchívum
Tiszaújváros – Kerékpározással kezdődik május 3-án, vasárnap a TVK-Mali Triatlon Klub Jabil 3próba sorozata.

A szabadidős eseménysorozat fődíja: négynapos utazás az őszi Berlin Maratonra. A próba központja ezúttal is a névadó főtámogató Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolója lesz, ahol 7.30–9.45 óra között lehet regisztrálni.

Ajándékot kapnak

Minden induló próbafüzetet kap, mellyel ingyen indulhat a Jabil 3próba 2. és 3. fordulóján is. Fontos információ, hogy az elveszett próbafüzetet a szervezők nem tudják pótolni! A Jabil Circuit Magyarország Kft. dolgozóinak a belépőkártyájukat is magukkal kell vinniük, mellyel igazolják munkahelyüket. A 15 kilométeres, 3 pontot érő kispróba szintideje 1 óra, míg a 45 kilométeres, 6 pontos nagypróba teljesítésére 3 óra áll rendelkezésre. A két táv, melynek útvonalát egyaránt a Tisza gátján jelölik ki, közös rajtja 10 órakor lesz.

Gulyás-parti

Negyed órával a rajtot követően az óvodások, kisiskolások részére ügyességi kerékpáros versenyt rendeznek. A célba érkezést követően, 11.30-tól gulyás-parti várja a 3próbásokat. Mindenki, aki a kerékpáros próbát teljesíti, emblémázott kerékpáros kulacsot és zoknit kap ajándékba. Továbbá kisorsolnak a helyszínen a Jabil-dolgozók és a lakosság között egy-egy Trekking kerékpárt, két-két kerékpáros sisakot, továbbá a Jabil-dolgozók között öt meglepetés ajándékot! A folytatásban, június 28-án, vasárnap az úszásé, majd augusztus 7-én, pénteken a futásé lesz a főszerep.

Fődíj: két utazás a Berlin Maratonra (szeptember 25–28., 3 éjszaka, repülőjegy, szállás félpanzióval). Augusztus 7-én (pénteken), a harmadik próba után a 12, vagy annál több pontot teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagok találnak gaz­dára.

Berlinbe mehetnek

A 15 pontot begyűjtők vesznek részt a fődíjsorsoláson. A sorsolás két urnából fog megtörténni. Az egyikben csak a Jabil Circuit Magyarország Kft. dolgozóinak a neve lesz, amiből egy darab egy személy részére szóló berlini utazást sorsolnak ki. A másikban minden más résztvevő neve szerepel majd, melyből szintén egy darab egy személy részére szóló berlini utazásra jogosult sportember neve kerül majd ki.

ÉM

Információ kérhető
0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Sporthírek


hirdet�s