Kerékpárost gázolt, majd elhajtott Sajóládon

Akt.:
Kerékpárost gázolt, majd elhajtott Sajóládon
Kerékpárost gázolt, majd elhajtott Sajóládon
Miskolc, Sajólád – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy ittas sofőrrel szemben, aki Sajóládon elütött egy kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.

Járművezetés ittas állapotban vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 56 éves sajóládi férfival szemben.

A gyanúsított 2017. október 13-án 20 óra 20 perc körül Sajóládon, az Ady Endre úton ittasan vezette autóját, majd elütött egy kerékpárost, aki az útra esett és megsérült. A férfi nem nyújtott segítséget a földön fekvő nőnek, hanem továbbhajtott.

sajolad2

Az ügyben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

ÉM


Sajólád - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami pénteken későn este történt Sajóládon. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint az Ady Endre utcán kerékpározott egy fiatal hölgy, mellette gyalogolt a barátnője, amikor egy hátulról érkező Ford egyszerűen belehaj...