Kerékpáros hegyi időfutam – új időpontban

Akt.:
Kerékpáros hegyi időfutam - új időpontban
Kerékpáros hegyi időfutam - új időpontban
A majd két évtizedes fennállása, kuriozitása miatt országos, sőt nemzetközi ismertségre és népszerűségre szert tett, patinás, egyéni indításos kerékpáros hegyi időfutam, a Salgó Kupát 18 év után új időpontban, szeptember 5-én rendezik meg.

Augusztus 20. helyett idén – számos szempontot mérlegelve az alkalmasabb – szeptember 5-i szombatra került át a versengés, ahol a mountain bike és országúti kategória számos korosztályában lehet nevezni a női és férfi indulóknak, gyerekektől a szeniorokig.

A rendezők remélik, hogy az új időpontban is minél többen tudnak majd részt venni a SomoskőújfaluSalgóbánya közötti viadalon, mely ebben az évben is 10.30 órakor veszi kezdetét.

A festői Salgó vár közelében kijelölt, 3,8 km-es 180 métert emelkedő útvonalat már hazánk szinte összes neves versenyzője teljesítette.

Az utóbbi versenyekhez hasonlóan most is várható sztárvendég, hiszen Rózsa Balázs (Utensilnord) kétszeres magyar bajnok is indul az időfutamon. A tavalyihoz hasonlóan a Doctor Bike idén is ingyenes gyorsszervizzel áll majd a versenyzők rendelkezésére.

A szervezők elmondása szerint a korábbiaknál szűkösebb költségvetés ellenére nagyvonalú díjazással, valamint nívós körülményekkel várják a visszatérő indulókat és az újonnan szerencsét próbálókat.

További információ: Márton István, telefon: 30/327-3030, e-mail: stevmart21@gmail.com.

ÉM-SZISSporthírek


hirdetés


hirdet�s