boon-sportoldal

2010.05.09. 11:49

Kazár Miki: kettőből kettő!

<p>Kecel – A Magyar Short Track Quad bajnokság 2. fordulójában szombaton, Kecelen, a miskolci Kazár Miklós száz százalékos teljesítményt nyújtva állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.</p>

„Jó minőségű, jól előkészített pálya várt a mezőnyre a Kecel Ringen, ahol a mért edzésen Gyurján és Kunkli előtt is sikerült nyernem." - nyilatkozta a viadal után Kazár Miki. "Ezt azt is jelentette, hogy az első rajtkockából várhattam az 1. futam startját. A futam előtt Benes motorjában szétment egy alkatrész, ami miatt komolyan veszélybe került az indulása. Sikerült segítséget intéznünk, így ha az utolsó rajtkockából, de Benes Laci is eltudott rajtolni.
Rendkívül komolyat meccseltünk és óriási csatában – 2-3 méterről követtek riválisaim - Gyurján és Benes előtt sikerült abszolválnom az első csatát. A 2. futam előtt egy picit túl locsolták a pályát, így a sárosabb starthelyről indultam. Nagy derbi volt megint közöttünk; Benes, és Gyurján le nem szakadt rólam, jobbról, balról, majd minden lehetséges pozícióból támadtak, de sikerült nyernem a második futamban is. Technikailag és a gumiválasztás tekintetében is rendben volt a hétvége. Két hét múlva megint izgalmas verseny vár ránk, hiszen a Salgó-Gemer Rallyn belül kerül megrendezésre az Ózdi Stadionban a bajnokság 3. fordulója. Azaz részt veszek a quad bajnokin és a rali bajnokságban is. Egyszerre. A quad-os társak jelezték, hogy mindenben igyekeznek segíteni. Viszlát Ózdon!” 
 
A PÁLYÁN
STQ Prestige+Open, 1. futam: 1. Kazár, 2. Gyurján, 3. Benes.
STQ Prestige+Open, 2. futam: 1. Kazár, 2. Benes, 3. Gyurján.
 
Hungarian Short Track Quad (Prestige), Kecel, 2010. május 8.: 1. Kazár Miklós (KTM) (25+25) 50 pont, 2. Benes László (KTM) (20+22) 42, 3. Gyurján István (Suzuki) (22+20) 42
A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA (élcsoport): 1. Kazár Miklós 97 pont, 2. Benes László 87 pont.
 
VERSENYNAPTÁR (HUNGARIAN SHORT TRACK QUAD)
04.10.: Bugyi
05.08.: Kecel
Következik: 05.22.: Ózd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!