Kérdőívre, drukkerek!

Kérdőívre, drukkerek!
© Illusztráció: KM-archív
Annak tükrében, hogy eddig a szövetség szóvivője révén rendre csak azt hallhattuk, hogy minden rendben van a magyar fociban, kellemes meglepetésként hatott a kérdőív. Mán László jegyzete.

Miként azt a közzé tévők hangsúlyozták: A Magyar Labdarúgó-szövetség számára kiemelten fontos, hogy megismerje a szurkolók véleményét a magyar futball jövőjét befolyásoló stratégiai kérdésekben, és pontos képet kapjon arról, hogy a bajnoki küzdelmek közönsége mit gondol a további fejlesztések lehetséges irányairól. Ezért lehet kitölteni egy tizenegy kérdésből álló tesztet.

Ebben szó van arról, hogy hány csapatos NB I. lenne a legelfogadottabb, hogyan szabályozzák a légiósok és a fiatalok szerepeltetését, a nézőszám növelésének módját. Utóbbiról a sportnapilap az MTK klubigazgatójának véleményét kérdezte. A kék-fehéreknél van előrelépési lehetőség, bár a lényeg szerintem nem az új stadionon és a felére csökkentett belépőkön van. A nézőt jó focival lehet be- vagy visszacsábítani a lelátókra. Marketingakciókkal persze időnként meg lehet kozmetikázni az adatokat, ám hosszú távon nem ez az üdvözítő, hanem a megfelelő színvonalú foci.

Miként bizonyára sokan, magam is kíváncsi vagyok a kérdőív kiértékelésére, illetve arra, hányan jeleznek így vissza. Azt tudjuk, hazánkban szinte mindenki ért mindenhez, a focihoz és a politikához leginkább. Nosza, most véleményt lehet nyilvánítani!

– Mán László –
mailto:laszlo.man@kelet.hu

Címkék: ,