Kérdéses az NB I-ben szerepelt BVSE jövője

Kérdéses az NB I-ben szerepelt BVSE jövője
Arló, Miskolc, Ózd, Szerencs – Még nem zárult le a nevezés, ám sok minden már körvonalazódik.

Július 14-ig lehet nevezni a különböző asztalitenisz-bajnokságokba, a következő 2015/2016-os szezonra, s amint azt Barták Lászlótól, a B.-A-Z. Megyei Asztalitenisz Szövetség elnökétől megtudtuk: nem kapkodják el a csapatok a dokumentumok leadását.

A tavalyi szezonban az NB I Keleti csoportjának 6. helyén végző Borsod Volán SE jövője kérdésessé vált, ennek ellenére beadja a nevezését az első osztályba a Volán, ugyanakkor az eddig harmadik vonalban vitézkedő Borsod Volán II. nem nevez a 2015/2016-os szezonra.

Megyei csapataink közül a Diósgyőri ASE már beadta indulási szándékát az NB II-es bajnokságba, és vélhetően az Ózd Városi SE is minden gond nélkül elindul a következő szezonban. Az NB III Észak-Magyarország B csoportját megnyerő, és így feljutó Szerencs Városi SE immáron az NB II-es bajnokságban indul. Az is biztossá vált, hogy az Arlói SE nem vállalja tovább az NB III-as bajnokságot, így ők megyei szinten szerepelnek a következő kiírásban.

Az asztalitenisz-pontvadászat 2015/2016-os szezonja szeptember első hétvégéjén veszi kezdetét.

ÉM-SZAK0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s