Képzőművészeti szabadiskola Miskolcon

Miskolc – A Miskolci Galéria az idén nyáron július 7. és 18. között szervezi meg a XV. Nyári Képzőművészeti Szabadiskolát.A szabadiskolát Csordás Zoltán és Lévai Ádám képzőművészek vezetik.

A Miskolci Galéria az idén nyáron július 7. és 18. között szervezi meg a XV. Nyári Képzőművészeti Szabadiskolát. A népszerű művészeti táborba olyan fiatal – elsősorban középiskolás korú – növendékeket várnak a szervezők, akik továbbtanulásukhoz, vagy önképzésükhöz szeretnének felhasználható elméleti és gyakorlati ismereteket szerezni.

A hagyományos rajzolás és festés mellett a műhelyekben tanári segítséggel megismerhetik a sokszorosított grafikai technikák egész folyamatsorát, megtanulják a magasnyomás, mélynyomás, síknyomás (litográfia) műfajbeli sajátosságait, e technikák kínálta lehetőségeket. A szabadiskolát Csordás Zoltán és Lévai Ádám képzőművészek vezetik.
A Miskolci Galéria idén is ösztöndíjat ajánl fel a szabadiskola legtehetségesebb diákjainak.

Jelentkezés: Június 20-ig, a Miskolci Galéria igazgatóságán Madarász Györgyinél
Tel: 46/500-681, 500-684, 30-9426146
e-mail: miskolci.galeria@chello.hu0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s