Jótékonysági gyűjtés

2021.10.06. 13:49

Idén is óriási sikerrel zárult a gyűjtés!

Az idei esztendőben is óriási sikerrel zárult a DVTK-család Állatok Világnapja alkalmából indított jótékonysági gyűjtése. A diósgyőriek – a tavalyi rekordot is jelentősen túlszárnyalva – 902 kilogramm száraztápot és 578 doboz kutyák és macskák számára készült konzervet gyűjtöttek össze.

Forrás: dvtk.eu

A klub nem titkolt szándéka az volt, hogy a 2020-ban gyűjtött hatalmas mennyiséget is meghaladja az összegyűjtött adomány. Egy éve 597 kilogramm száraztáp és 442 doboznyi adomány érkezett, az idei esztendőben 902 kilogramm száraztápot és 578 dobozt gyűjtöttek a DVTK sportolói és a klub szurkolói.

Az összegyűjtött adományokból a helyi állatvédő szervezetek a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány, a Miskolci Állategészségügyi Telep és a Lyukó Tappancsai Állatvédő Egyesület egyenlő arányban részesülnek. A kiszállításról a DVTK gondoskodik.

Forrás: dvtk.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában