Ország-világ

2021.08.07. 21:58

Kép- és hírhamisítással vádolja Pálinkás József a 24.hu-t

Terjedelmes Facebook-bejegyzésben kelt ki az Új Világ Néppárt elnöke a portál ellen.

„Sok sikert a 2022 utáni »ellenzéki« portálként való működéshez!” – üzente Pálinkás a portálnak – írja a Mandiner.

Terjedelmes Facebook-bejegyzésben kelt ki az Új Világ Néppárt elnöke a 24.hu ellen. Pálinkás a pénteki sajtótájékoztatóval helyezte kontextusba bejegyzését. Mint arról a Mandiner beszámolt, Márki-Zay Péter ezen az eseményen jelentette be: amennyiben Pálinkás József pártja nem tud frakciót alakítani 2022-ben, úgy a Párbeszéd frakciójában dolgozna Hódmezővásárhely polgármestere.

Pálinkás József a bejegyzésben végigveszi, hogyan tudósított a baloldali média az eseményről. „Az »elfogulatlan tájékoztatás bajnoka«, a 24.hu »Márki-Zay szorosabbra fűzi az együttműködést Karácsonyékkal« címen közöl egy szerkesztőségi írást, amelyben a Karácsony Gergely oldalán megjelentekre hivatkozva, az ott közölteket nem idézve, megjelentet egy írást, amelyben a Karácsony Gergely oldalán közölt fotóról levágja az én képemet és névtáblámat” – írta a pártelnök.

„A tudósításban meg sem említik, hogy a sajtótájékoztatót hárman tartottuk. Gratulálok! Ez bizony képhamisítás és hírhamisítás! Ezek után ne várják, hogy a polgári oldalon valaki is hisz ennek a portálnak”

– fogalmazott Pálinkás, aki hozzátette: a 24.hu szerinte „sok kárt okoz, és akadályozza a változást”. Az Új Világ Néppárt elnöke sok sikert kívánt „a 2022 utáni »ellenzéki« portálként való működéshez”. Hozzáfűzte: „biztos kifizetődő, és nem is kell sokat dolgozni!”

„Én pedig elgondolkozok a hétvégén. Több ember jellemén, és az »összefogáson«”

– írta bejegyzésében Pálinkás. Bejegyzését azzal zárta: „így nem lesz változás”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában