Friss hírek

2010.03.20. 14:59

Gázvezetéket vágott el egy munkagép Baranyában - részletek

<p>Körülbelül 30 ház 70 lakójának kellett elhagynia otthonát szombaton délután a Baranya megyei Korázmislenyben, miután egy munkagép elvágott egy gázvezetéket a település fõutcáján. Már a gázmûvek szakemberei is helyszínen vannak, mint kiderült, a fõnyomócsõ sérült meg.</p>

Mint arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a 90 milliméteres gázvezetéket egy munkagép vágta el szombaton délután egy kozármislenyi építkezésen, a Pécsi utcában. A tûzoltók jelenleg "csapatják" a gázt, vagyis vízpermettel locsolják, hogy ne terjedhessen szét és ne robbanjon be. A rendõrök ezalatt kiürítették a környéket. Ez körübelül 30 ház 70 lakóját érinti. Idõközben a gázmûvek szakemberei is helyszínre érkeztek, és megkezdték a hiba javítását. Mint kiderült, a gáz- fõnyomócsõ sérült meg.

Mohai László kozármislenyi mezõõr, illetve közterület-felügyelõ a Független Hírügynökségnek elmondta: az építkezés során egy felhajtót akartak mélyíteni, azonban a munkálatokra nem volt engedély. A hibát várhatóan másfél órán belül kijavítják, így estére helyreállhat a szolgáltatás is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!