Uncategorized

2012.05.25. 07:59

2 éves a Miskolc Autó

2010 májusában nyitotta meg kapuját a Lorántffy utcai telephelyen az új márkakereskedés, s már az első évben remek eladási adatokkal büszkélkedhettek. 

2010 májusában nyitotta meg kapuját a Lorántffy utcai telephelyen az új márkakereskedés, s már az első évben remek eladási adatokkal büszkélkedhettek. 

„Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.” Will Rogers idézetét választotta szlogennek a Miskolc Autóház Kft. csapata, s ennek szellemében működnek immár két éve. Ez pedig meghozta a gyümölcsét.

2010 májusában nyitotta meg kapuját a Lorántffy utcai telephelyen az új márkakereskedés, s már az első évben remek eladási adatokkal büszkélkedhettek. 2011-ben – habár az autópiac rossz helyzetben volt az országban – sikerült megtartani a jó eredményeket, sőt fejlődni is tudtak. Ezt a növekedési ütemet szeretnék erősíteni ebben az évben is. Céljuk, hogy minél több elégedett ügyfelük legyen, s jól tudják, hogy ezt csakis minőségi kiszolgálással lehet elérni. Ennek érdekében az új autók átadását szeretnék meghitté varázsolni – szeretnék igazi ünneppé tenni azt a napot, amelyen az ügyfél végre átveheti a várva várt autó kulcsát.

Tesztvezetésre hívnak

Hogy az ügyfélközpontúság náluk nemcsak üres szólam, azt jól mutatja, hogy a vásárlók körében végzett felmérés szerint több szempontból is az élmezőnyben vannak a márkakereskedések között. S bár vannak területek, ahol tudnak még fejlődni (és törekednek is erre), a Volkswagennél, az Audinál és a Škodánál is folyamatos inkognitós próbavásárlások eredményeként is a TOP 20-ban van a cég.

Köszönhető ez annak is, hogy családias környezetben és hangulatban fogadják az autót vásárolni szándékozókat. Nem véletlen, hogy sokan úgy mennek be hozzájuk, mintha régi barátokhoz térnének be. És talán semmi nem árulkodik jobban a működésükről, mint az a tény, hogy többen már a sokadik autójukat veszik meg a Lorántffy utcai márkakereskedésben.

S miután oly sok szeretet és köszönetet kapnak a vásárlóktól, most a Miskolc Autó igyekszik megköszönni mindezt az ügyfeleinek. Kétéves születésnapjuk alkalmából május 26-án Miskolcon, az Erzsébet Fürdő mögötti parkolóban várják partnereiket. Hogy miért is? Ahol korábban a régiségvásár volt, most az újdonságok, az innovációk kapnak helyet – tesztvezetéssel egybekötött bemutatón ismerkedhetnek meg a Miskolc Autó által forgalmazott márkák kiemelkedő modelljeivel, a hibrid Audikkal, az innovatív Volks­wa­ge­nekkel és a Green Line Škodákkal.

Az egész napos rendezvényen jelen lesznek a Miskolc Autó legnagyobb sportpartnerei, vagyis az érdeklődők találkozhatnak a DVTK focistáival és a Jegesmacikkal is. A tesztvezetők között pedig kisorsolnak egy hétre egy Beetle-t teli tankkal, amit a szülinapi bemutatón láthatnak is majd az érdeklődők.

 

Ajándék az ünnepelttől

– A jeles ünnep alkalmából a május 21-e és június 2-a között az új Audit, Škodát, Volkswagent és VW Haszonjárművet vásárlóknak 50 ezer forintos vásárlási utalvánnyal kedveskedünk, a részleteket a www.miskolcauto.hu weboldalon találhatják meg – tudtuk meg Sándor Attila márkakereskedés vezetőtől. Illetve ebben az időszakban ingyenes klímatisztítást kaphatnak a Miskolc Autónál. Ez utóbbi márkától független akció, egyetlen feltétele van, a www.miskolcauto.hu-n előzetesen regisztrálni kell. A Porsche Bank pedig egyedi hitelkonstrukciót kínál a szülinap alkalmából mind a négy márkára május 23-tól. A részletekért keressék a Miskolc Autó kollégáit!

Szóval ez alkalommal a szülinapos ajándékoz meg mindenkit. Pontosabban azokat, akik május 26-án meglátogatják a Miskolc Autó belvárosi rendezvényét. Ezen a napon több mint 20 autót próbálhatnak ki a kínálatból.

A Volkswagen InnovaTurné keretében többek között az alábbi modelleket ismerhetik meg: White Up!, Move Up!, Beetle Sport és Beetle Design, Sharan Highline BlueMotion Tech­no­logy, CC BlueMotion Technology, Polo BlueMotion, Passat Highline BlueMotion Technology.

A Volks­wa­gen Haszon­jár­mű­vek közül: Amarok Highline 4Motion, Trans­porter Kombi, Multivan Highline 4Motion.

 

Az Audi Hybrid Show keretében itt lesznek: Q3, A1 Ambition, A5 Sportback Multitronic, A4 Limousine Multitronic, A7 Sportback Biturbo Hybrid, A6 Hybrid, Q5 Hybrid.

A Škoda pedig elhozza az Octavia Clevert, a Yeti Familyt, a Fabia Ambitiont és egy Superb Laurin&Klement-et.

A Miskolc Autó vezetői és munkatársai szeretettel várnak minden érdeklődőt a születésnapi rendezvényükre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!