Asztrológia

2012.08.15. 09:38

Napi horoszkóp - szerda

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20.

Ha a gyermekét minden kockázattól vagy sérüléstől meg akarja óvni, ezzel védtelenné teszi egy versengő, harcos világban. Ennek az lesz az eredménye, hogy még nagyobb sebeket kell majd elszenvednie élete során. Szülőként a legfontosabb feladata az, hogy a csemetéjének teret biztosítson a fejlődéshez, és ha megbotlana az élet akadályaiban, segítse őt felállni. Támogassa hát az elképzeléseit, nyújtson segítő kezet neki.

Bika

04.21-05.21

Úgy tetszik, a sors egyenlő mértékkel mér, a balsikerű napok után szerencsével adományozza meg. Ez azonban még mindig kevés ahhoz, hogy kiheverje az elmúlt napok megpróbáltatásait, hogy úrrá legyen a letargián. Érzelmi életében is fellángolás követi a szomorúságot, öröm a bánatot. De hát így van ez, soha nem lehet előre kiszámítani, hogy mit hoz a holnap. Ezért kell kihasználni az ilyen napok adta lehetőségeket.

Ikrek

05.22-06.21

Ragadjon meg minden kínálkozó lehetőséget, amivel előrébb léphet a hivatásában és a sokasodó otthoni gondjai megoldásában. Amiért most – talán sikertelenül – fárad. Az elkövetkezendő napokban hozza meg a bőséges eredményét. Vigyázzon, mert a párja könnyen elcsábítható. Főként a rossz barátok jelenthetnek most veszélyt a számára. Nem feltétlenül egy átmulatott éjszaka fog gondot okozni, sokkal inkább egy gyorsan, átgondolatlanul aláírt szerződés.

Rák

06.22-07.22

Gyakran változik a kedélye, de ezek a változások nem kirívóak, nem különülnek el élesen egymástól. Egymásba folyva gördülnek, mint a hullámok a tó felszínén. Talán ezért viseli el jobban a környezete, talán azért, mert már megszokták a veszélyeit, vagy csupáncsak kipihenték magukat. Ha nem volt még nyaralni, sürgősen tegye meg, mielőtt munkahelyén olyan vihart kavar önmaga körül, amelynek komoly következményei lehetnek.

Oroszlán

07.23-08.23

Hogyan lehetne a legkisebb presztízsveszteséggel megúszni ezt a kellemetlen helyzetet? Ez most a nagy kérdés. Nagyon sok érv szól amellett, hogy nyíltan felvállalja a hibát, és beismerje a tévedését. Ugyanakkor fél a következményektől, és talán még ennél is jobban tart a gúnyos megjegyzésektől, a kaján félmondatoktól. Most már mindegy, a következményekkel mindenképpen számolnia kell. Ne bújócskázzon, vállalja fel, ami történni fog.

Szűz

08.24-09.23

Kapcsolatait kissé megviselték bokros hivatali és üzleti teendői. Itt az ideje, hogy kicsit lassítson a – már-már ámokfutásnak tűnő – tempóján. Most csak azokra a feladatokra összpontosítson, és azokat végezze el, amelyeket feltétlenül szükséges. Törődjön többet a családjával, szeretteivel, és ne hagyja teljesen kihűlni a partnere érzelmeit. Előbb-utóbb környezete elhanyagoltnak fogja érezni magát és elfordul Öntől.

Mérleg

09.24-10.23

Ha nincs ló, jó a szamár is. De egy évekig tartó szerelmi viszonyt felváltani egy futó kalanddal vagy a viszontagságok között kovácsolódott barátságot eldobni érdekből – nem éri meg. Hogy fog holnap szembenézni önmagával? Haragudni, haragban állni a világgal lehet, bár nem érdemes. De az, hogy szégyelljen belenézni a saját tükrébe, igencsak elgondolkodtató. És ezt Ön is nagyon jól tudja, csak nem akar most erre gondolni. De holnap is nap lesz.

Skorpió

10.24-11.22

Ne essen pánikba, ha kellemetlen, vagy egyenesen bosszantó híreket hall. Lehet, hogy a munkahelyén változások várhatóak, és bizonyára Önnel is vannak tervei a felettesének. De ez még nem ok a kétségbeesésre. Miből gondolja, hogy minden az Ön számára csak előnytelen, hátrányos lehet? Várjon türelemmel és legfőképpen emelt fővel, méltósággal. Vegyen példát azon kollégáiról, akiknek az optimizmusa ma is töretlen marad.

Nyilas

11.23-12.21

Ma megint erős érzelmi-hangulati hullámzás jellemzi. Próbálja meg elkerülni, mert elköveti azt a hibát, hogy a hivatásában is érvényre juttatja ezeket az ingadozásokat. Legalább ne beszéljen róla! Főleg ne olyan emberekkel, akikben nem is bízik meg. Hiszen Ön tudja a legjobban, a konkurencia árgus szemekkel figyeli. Családja körében gondtalan órákat tölt el. A szerelemben ne hagyja kisemmizni magát.

Bak

12.22-01.20

A nyárból még lophat magának néhány szép napot. Töltődjön fel a természet energiáival, kapcsolódjon ki legalább esténként egy tó partján. A nagy gyümölcsszedésekből, befőzésekből Ön se maradjon ki. Majd mikor a téli hónapok idején literszámra issza a paradicsomlevet, hálás lesz a sornak azért, hogy most előre gondolkodott. Ha kedvesen bánik a párjával, az is meghozza a gyümölcsét. Viszont szolgáltatásokra számíthat.

Vízöntő

01.21-02.19

Lendületével, bátorságával, ötleteivel mindenütt sikert arat és mindenkit maga mögé utasít a baráti körében. Most születő tervei és barátságai hosszabb távra szólnak, mint azt most gondolná. Szív- és pénzügyekben azonban csalódások érhetik – kedvesétől Ön vesz búcsút, még ha ez nehezére is esik, úgy érzi, nincs értelme a folytatásnak. Olyan emberek, akiket eddig a barátainak gondolt és megbízott bennük, anyagilag átverhetik.

Halak

02.20-03.20

A mai napon több pénzt akar költeni, mint amennyi a rendelkezésére áll. Hogyan hatalmasodott el Önben ilyen hirtelen a vágy, hogy a lehetőségein túl vásároljon és luxussal vegye körbe magát? Ez szükségképpen konfliktusokhoz vezet, értelmetlennek tűnő civakodások alapja. Óvakodjon attól, hogy az ábrándjait mindenáron megvalósítsa. A barátaival vagy más rokonszenves emberekkel élmény gazdag órákra számíthat.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!