Helyi közélet

2012.11.13. 20:33

Megújult a megyei elit

Miskolc - Idén is több mint 150 cég nevét rejti a TOP 100 listánk.

Miskolc - Idén is több mint 150 cég nevét rejti a TOP 100 listánk.Megint eltelt egy év, elkészült az újabb megyei TOP 100 kiadványunk, amelyben három különböző szempont – hozzáadott érték, nettó árbevétel és foglalkoztatotti létszám – szerint rangsoroljuk a megye több mint 150 legjelentősebb vállalkozását.

Kinek hogy sikerült a mögöttünk álló év? Hogyan alakultak a legfontosabb eredménymutatók? Szerda délután kiderül, ekkor mutatjuk be és adjuk át ugyanis a kiadványt az érintett cégek képviselőinek.

S mielőtt legyintenének egyet, hogy úgy is azok szerepelnek benne, akik az előzőekben, el kell oszlatnunk eme képzeteket. Az immár negyedik, válsággal terhelt év ugyanis jelentősen megrostálta a korábbi években megismert „mezőnyt”. Így – bár valóban sok ismerős nevet találhatunk a listákon – jó néhány vadonatúj szereplőnk van. Hogy ennek mi az oka, kiderül az adóhatóság és a megyei kereskedelmi és iparkamara elemzéséből, de érdemes lesz átböngészni a táblázatok árulkodó adatait is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában