Képek: Ebbe a házba költözik Jennifer Aniston férjével

Képek: Ebbe a házba költözik Jennifer Aniston férjével
4,7 milliárd forintnak megfelelő összegért vette meg Bel Airben lévő szerelmi fészküket Jennifer Aniston és Justin Theroux.

 3,5 hektáros területen áll az a 800 négyzetméteres ház, ami a Santa Monica-hegység lábánál a Csendes-óceánra néz, s amit nemrégiben megvásárolt meg a sztárpár. A Bel Air-i épülettegyütesbe azonban még nem költöztek be, jelenleg a felújítása zajlik, amire a hírek szerint még mintegy félmilliárdot ráköltenek, a 4,7 milliárd forintnak megfelelő vételár felett, de így is jól járt a páros, ugyanis a Jóbarátok egykori sztárja közel 4 millió dollárt alkudott le a vételárból. A fényűző házban 4 hálószoba, hat fürdőszoba található, egy különálló vendégházzal rendelkezik, van medencéje, vetítőszobája, pincészete, és több hektáros szőlősker van a ház mellett. Mindezt magas kapuk zárják el a kíváncsi szemektől, ugyanakkor hatalmas üvegajtók nyílnak a A szomszédokra sem lehet panasz: itt él többek között Nicholas Cage, Hugh Hefner és Lauren Bacall.Csendes-óceánra a ház egyik feléből.

Amig a felújítási munkálatok tartanak a pár egy Beverly Hills-i bérelt házban él, a színésznő egyben azt is bejelentette: egy darabig visszavonultan akar élni és nem vállal filmszerepet. Egyes pletykák szerint azért döntött így, mert várandós lett.

– MON – 

Nézze meg a sztárpár lenyűgöző új otthonát >>>