Helyi közélet

2010.10.25. 15:45

Rendőrautón ugrált Miskolcon, négyszázezret fizet

<p>Miskolc - Több százezer forintot kell fizetnie egy fiatalembernek, aki egy átmulatott éjszaka után nemrég egy rendőrautón kezdett ugrálni, Miskolcon. A fiatalembert hétfőn gyorsított eljárásban állították bíróság elé, ahol 310 ezer forint pénzbüntetésre ítélték és a rendőrautóban okozott 94 ezer forintos kár megtérítésére kötelezték. A fiatalember nem tudta megmondani, hogy miért ugrált a járőrkocsin és miért rúgta be a szélvédőjét.</p>

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatása szerint a 22 éves fiatalember egy átmulatott éjszaka után, a Diósgyőri Rendőrőrs előtt parkoló járőrkocsin kezdett ugrálni. Felugrott a motorháztetőre, szökellt néhányat, majd berúgta a szélvédőt. Azután elment.

A rendőrök néhány óra alatt azonosították a támadót, elfogták, de kihallgatásakor nem tudta különösebb okát adni, hogy miért törte össze a járőrkocsit.

A fiatalember gyorsított eljárásban, hétfőn állították bíróság elé. A hétfői ítéletben 310 ezer forint büntetés befizetésére és a rendőrautóban okozott 94 ezer forintos kár megfizetésére kötelezték a sajóvelezdi fiatalembert.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában