Képek: Britney Spears új luxuskastélya

Képek: Britney Spears új luxuskastélya
Egy új, 20 millió dolláros és 20 ezer négyzetméteres minden extrával felszerelt luxuskastélyba költözik a popkirálynő.

Britney Speras jelenleg egy 8,9 millió dolláros, Los Angeles Calabasas nevezetű exkluzív részében fekvő házban él, de  már nem sokáig.
A 29 éves énekeső elárulta: vásárolt egy rendkívül elzárt Hidden Hills-i házat, csupán néhány mérfölddel odébb a jelenlegi házától. A lenyűgöző ingatlan több, mint három hektáron terül el és csak a luxusház belső területe 20 ezer négyzetméter. A Tudor utánzatú kastélyban 10 hálószoba, 13 fürdőszoba bálterem található, a bejárattól egy impozáns (giccses) kettős lépcsőház visz a felső szintekre, és összességében véve, hatalmas belmagasság és tágas helyiségek jellemzik a luxusházat, ahol majdnem minden helyiségben épített kandalló, gyönyörű csillárok találhatók. Az énekesnő állítólag azért választotta ezt a házat, mert meglehetősen elszigetelt, továbbá kifejezetten gyerek orientált, hatalmas terület tartozik a házhoz, ahol kedvükre játszhat az 5 éves Sean Preston és a 4éves Jayden James. A házon belül játékterem található, az udvaron pedig egy hatalmas medence és saját teniszpálya áll.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

Persze a választásban szerepet játszhatott, hogy ezen a helyen olyan szupersztárok laknak, mint Jennifer Lopez, az Osbournes família, vagy éppen a Kardashians lányok. A Hidden Hills gyakorlatilag olyan, mint egy falu, viszont egy olyan kapu választja el, ahova csak az ott lakók és meghívottak léphetnek be, viszont vannak boltok, éttermek, amelyek csak az ott élőknek vannak fenntartva, s ahol a sztárok a kíváncsi pillantások nélkül élhetnek.
– MON –