Friss hírek

2009.08.28. 16:36

Személyesen találkozhat Anastacia-val a Vaterán legtöbbet licitáló

<p>Személyesen találkozhat a világhírû énekesnõvel, Anastacia-val az, aki a Vaterán pénteken indított jótékonysági aukción a legtöbb pénzt ajánlja fel. Az énekesnõ segítségével az árverés teljes bevétele az Egészség Hídja Összefogás Egyesület mellrák elleni küzdelmét segíti majd. A licit egy hétig, jövõ péntekig tart.</p>

Anastacia jövõ vasárnap, szeptember 6-án lép fel a SYMA Rendezvényközpontban. A jótékonysági árverés nyertese a kulisszák mögött, a budapesti koncert elõtti exkluzív fogadáson találkozhat a világhírû énekesnõvel, valamint két magyar színésznõvel, Dobó Katával és Oroszlán Szonjával is, akik szintén a mellrák elleni küzdelemben vesznek részt. A legtöbbet licitáló 2 VIP-jegyet is kap a koncertre.

A világsztárnál 5 éve szintén diagnosztizálták a mellrákot. A szûrés, majd a gyors beavatkozás mentette meg az életét. A világsztár azt nyilatkozta: elõször megrettent, hogy esetleg "egy nap, egy hét vagy egy év múlva meghalhat, de hamar megtudta, hogy a mellrák-diagnózis azért nem halálos ítélet".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!