Nagyvilág

2011.06.03. 19:03

Bikiniben pózol a 14 gyereket szült Nadya Suleman

<p>14 gyereknek életet adni nem csekély dolog, főleg, ha egyszerre 8 babával terhes valaki. Az pedig még meglepőbb, hogy ennyi szülés után vonzó maradt a 34 éves anyukat teste.</p>

Nadya Suleman nem egy szülőgép, pusztán egy átlagos 34 éves anyuka, aki miután 14 gyermeket hozott a világra, most lapos hassal pózol a kamerák előtt. Ja és állítása szerint mindezt csupán szigorú edzéseknek köszönheti és a jógázásnak, nem pedig a plasztikai sebészeknek.

Nadya Suleman élete amúgy közel sem egyszerű, nem elég a sok éhes száj, házát elzálogosították, mivel jócskán el van maradva a havi részletekkel és a számlákkal is. A külföldön már régóta ismert és a média által csak Octomom (nyolc-anyu)-nak keresztelt nő mesterséges megtermékenyítéssel lett terhes.

Akkoriban nagy vihart kavart az ügy, ugyanis az embriókat beültető orvos jóval több csemetét pakolt Nadya pocakjába,mint amit orvosilag szabad lett volna, veszélyeztetve ezzel mind az anyuka, mind a gyerekek életét. De az anya vállalta, hogy végigcsinálja, s 2009-ben meg is szülte a nyolcasikreket. Mostani dolog, hogy egy friss bírósági döntés értelmében július 1-jével hivatalosan is bevonják Nadya Suleman orvosának engedélyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!