Kelemen Anna pornóbotrányaitól tart a felső tízezer

anna120
anna120
Kelemen Anna bevallotta, hogy róla szól Havas Henrik hamarosan megjelenő botránykönyve. Annácska nyíltan beszél kábítószerezéséről és a hazai hírességekkel folytatott vad orgiáiról is.

Minden bizonnyal óriási botrányt kavar majd Havas Henrik hamarosan megjelenő könyve, amely a felső tízezer szexuális szokásairól rántja le a leplet.

A kötet főhőse egy mindenki által ismert, dögös médiaszemélyiség, aki kendőzetlenűl beszél a hazai hírességekhez fűződő intimviszonyáról, a velük folytatott vad orgiákról.
-Havas könyve rólam szól, és van benne minden ami kell: szex, botrány és drog- erősített meg értesüléseinket Kelemen Anna.-Remélem, hogy sikerkönyv lesz belőle, mert elsősorban a pénz miatt vállaltam a magánéltem legintimebb titkainak kiteregetését.

A könyv jelenleg a Méhkirálynő, K. A. története címen fut, noha a kiadó erre Annával kötött szerződést. Ennek is megvan a magyarázata.

– Azért kellet ezt a monogramot, illetve kitalált nevet használnunk, mert Kelemen Anna hónapokra eltűnt, amikor a kézirat egy része már a nyomdában volt. Ilyen formán nem tudtuk vele írásban is rögzíteni a személyiségi jogokra vonatkozó részt – magyarázta  Brenyó József, az I.A.T Kiadó vezetője.- A napokban azonban előkerült – mint kiderült, elterelésen kellett részt vennie, hogy végleg kigyógyuljon a drogokból – , így a történet utolsó fejezeteiben már teljes névvel vállalja pikáns kalandjait. Remélem, hogy sikeres lesz a kötet, hiszen Havas Henrik már három éve nem jelentetett meg könyvet, a Méhkirálynő pedig mindenképpen színvonalas és igen izgalmas olvasmány.

 

Forrás: Borsonline.hu

Címkék: , ,