Helyi sport

2016.01.09. 13:52

Egyetemista csapatok csatája a Körcsarnokban

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 10. fordulójában a Miskolci EAFC a DEAC-ot fogadja szombaton délután.

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 10. fordulójában a Miskolci EAFC a DEAC-ot fogadja szombaton délután.

Miskolci EAFC – Debreceni EAC (Miskolc, egyetemi körcsarnok, szombat, 16.00)

Bene Szilárd, a MEAFC vezetőedzője: – Ezt a találkozót az előzetes egyeztetés szerint még kedden lejátszottuk volna, ám még előtte módosult a Hepp Kupa döntőjének időpontja, amelyben a DEAC érdekelt, így közös megegyezéssel mostanra került ez a mérkőzés. A Debrecen az NB I/B egyik legerősebb, ha nem a legerősebb együttese, annak ellenére is, hogy most nem ők állnak a táblázat élén. Hazai pályán eddig mindig megmutattuk, hogy a küzdeni tudással és az elszántsággal nincs gond, ezek komoly szerepet játszottak a győzelmeinkben. A kérdés, hogy az év eleji forma mit fog hozni, de ez majd a pályán kiderül. Jó meccset várok, örülnénk, ha ismét nyerni tudnánk… A keretből Galló sérült, ő nem játszik ma.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!