„Kék Nyíl” íjászverseny Miskolcon

„Kék Nyíl” íjászverseny Miskolcon
„Kék Nyíl” íjászverseny Miskolcon - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hetedik alkalommal rendezte meg a Rendőr Íjász Mesterlövő Bajnokságát. A helyszínt, mint eddig is a főkapitányság Kiképző Központja biztosította.

Az országosan is egyedülálló rendőrségi sportrendezvényen a versenyzők korhű ruhában, történelmileg hiteles íjak másolatait használták. Az idei megmérettetésen közel 30 fő indult, egyéni női és férfi kategóriában. A megmérettetés különböző szituációs feladatokból állt, melyek azokat a képességeket tesztelték, amelyre egy íjásznak szüksége lehetett a valamikori harctéren.

A versenyt megtisztelte jelenlétével dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány is, aki megnyitó beszédében utalt arra, hogy fontos a hagyományok tisztelete, egyben köszönetét fejezte ki azon kollégáknak, akik napi munkájuk mellett a sportoláson keresztül időt fordítanak technikai tudásuk fejlesztésére.

Eredmények:

Női kategóriában:

  1. Hudák Mária Erzsébet (ORFK Hívásfogadó Központ)
  2. Lukács Eszter (Edelény Rendőrkapitányság)

Férfi kategóriában:

  1. Szilvási Attila (Miskolci Rendőrkapitányság)
  2. Adorján Róbert (Encsi Rendőrkapitányság)
  3. Deák Márton (Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság)

Különdíjban részesült a legtöbb résztvevőt delegáló Encsi Rendőrkapitányság csapata.,

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Sporthírek


hirdet�s