Életstílus

2010.06.12. 10:48

Napi horoszkóp - szombat

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

Kitűnő nap ez a mai! Szinte fáradtság nélkül végzi otthoni teendőit, bármihez fogjon is. Ráadásul könnyedén halad, mert úgy megy minden, mint a karikacsapás. Most újra nagyon jól érzi, hogyan kell előnyét megtartania, így a hétvége szinte minden Kos szülött számára kiemelkedő lesz. A magánélete teljes mértékben kielégítő, kedvese hozzáállására egy rossz szava nem lehet. Minden együtt töltött perc örömforrás most.

Bika 04.21.-05.21.

Remek nap ez a mai! Minden megy a maga útján, és Önnek nincs is más dolga, mint vigyázó szemét az események folyásán tartani. Hogy végül is hol következik be a döntő fordulat – teljesen mindegy. De biztos, hogy bekövetkezik, és akkor nem kell mást tennie, mint „betakarítani a termést”. Ha minden hétvégéje ilyen remekül alakulna, akkor biztosan nem lenne gondja arra, hogy kiegyensúlyozottan kezdje a következő hetet.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ma csak azok az Ikrek szülöttek érzik jól magukat, akiknek sikerült nézeteiket kollégáik, barátaik vagy szomszédaik között kellőképpen elterjeszteniük. Mindenesetre próbálja meg féken tartani a nyelvét, nehogy feleslegesen megsértsen valakit, akinek a támogatására rá van utalva. Idegei sajnos most nincsenek a legjobb állapotban, és ezen egyedül úgy javíthat, ha többet törődik az egészségével!

Rák 06.22.-07.22.

Nehéz napra számíthat ma, de mint már annyiszor, úgy most is segít, ha elfoglalja magát. Az alkotó alkatú Rák szülöttek jól teszik, ha önmegvalósításukra koncentrálnak inkább. Akinek viszont ez nem adatik meg, éljen kedvenc hobbyjának! Fontos, hogy kizökkenjen a hivatali, netán iskolai munkarendből, és egy kis ideig csak azzal foglalkozzon, amiben maximálisan örömét leli. Ez most gyógyír minden helyzetre.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ma csak a beteg Oroszlán képes megmaradni a négy fal között. E jegy szülöttei most olyan tágasnak érzik a világot, hogy örömükben még a hegyeket is képesek volnának elhordani a helyükről. Ön se késlekedjen! Autóval, biciklivel, gyalogszerrel – mindegy, csak induljon útnak. Lelkesedése szerencsére környezetére is átragad, így kedvére tetszeleghet a törzsfőnök szerepében ismét.

Szűz 08.24.-09.23.

Szinte kísérteties ez a nap. Az egész délelőtt olyan benyomást kelt Önben, mintha már egyszer átélte volna, és egy teljesen ismeretlen személy arcát is látta volna már valahol. Nem is beszélve a hangjáról. Olyan mély és érdes, hogy szinte megborzong tőle. Sejtelmes és kideríthetetlen dolgok történnek ma Önnel, melyek izgalommal és várakozással töltik el. Azt aztán nem mondhatja, hogy unalmasan telik a szombatja.

Mérleg 09.24.-10.23.

Jó hangulatban telik el a mai nap, főleg, ha barátaival tölti. Mindenképpen valami olyan programot szervezzenek, ahol nem kell különösebben viselkedni, olyan helyre menjenek, ahol nem kell nagyestélyiben megjelenni – ugyanis ilyen környezetben nem tudnak kellőképpen feloldódni. Szervezzenek egy kerti mulatságot ezen a szép kora nyári estén vagy látogassák meg kedvenc vendéglőjüket.

Skorpió 10.24.-11.22.

Jól telik a szombati nap, ámbár nagyon sok dolog akad a ház körül vagy az otthonában, ami már nem tűrhet halasztást. Ha összetoboroz egy kisebb kompániát (családtagok, közeli barátok), sokkal jobban megy majd a munka, és élvezetesebbé is teheti. Nemcsak az erejét, ötleteit, de humorát is értékelni fogják. A sok munkának köszönhetően valóban fárasztó, de kellemes napra van kilátás.

Nyilas 11.23.-12.21.

Szeretetre, gyengédségre, és oltalomra vágyik ezen a szombati napon. Remélhetőleg partnere ezt észre is veszi, és megadja Önnek azt, amire áhítozik. Mindenesetre nem ártana, ha úgy szervezné a mai programot, hogy lehetőleg minél több időt töltsenek csak kettesben. Nincs szükség ilyenkor közönségre. Ne is gondoljon tehát most másra, próbálja inkább szívvel-lélekkel élvezni az otthon melegét.

Bak 12.22.-01.20.

Az életet ma különösen vonzónak találja, örömét leli mindenben, ami csak a szeme elé kerül, és képes az apróságokban is megtalálni a szépséget. A sors is a kegyeibe fogadja, és bőkezűen megjutalmazza. Romantikus kapcsolatba keveredik, és váratlanul közel jut a beteljesüléshez. Kaland ez vagy élethossziglan tartó kapcsolat kezdete – ezt ma még nem lehet tudni, mint ahogy azt sem lehet sejteni, hogy Önben lesz-e elég kitartás és hűség.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Jótékonyságát ma lehetőleg ne gyakorolja! Most ennek egyáltalán nincs itt az ideje, tehát a világ gondját se vállalja magára! Inkább a kikapcsolódás napja ez, ezért szórakozzon, pihenjen, vagy menjen társaságba. Már csak azért is, mert ott igazán fontos híreket kaphat, amelyek a későbbiekben még igencsak hasznára válhatnak. De nincs is oka arra, hogy otthon, a négy fal között töltse a szombat estét.

Halak 02.20.-03.20.

Magánéletében nehézségek támadhatnak. Esetleg partnere állítja választás elé, vagy a gyermekei okoznak meglepetést váratlan bejelentésükkel. Ám – szombat ellenére – hivatásában is fordulat következhet be. Olyan ajánlatot kaphat, amely a legmerészebb reményeit is felülmúlja. Most aztán fel van adva a lecke, nem kétséges, hogy a hétvége hátralévő részét gondolkodással fogja tölteni.


// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!