Keira Knightley megvillantotta eljegyzési gyűrűjét

Keira Knightley megvillantotta eljegyzési gyűrűjét
  15 hónapnyi együttjárás után James Righton a Klaxons együttes billentyűse megkérte a színésznő kezét.

 

A párt a brit fővárosban fotózták le, ahol a két híresség, minden második lépésnél megállt csókolózni, legnagyobb bizonyságául annak, hogy irtó boldogok. Eljegyzésük híre már korábban elterjedt, de a színésznő sajtósa csak a napokban erősítette meg a hírt, viszont azóta folyamatosan üldözik őket a bulvárfotósok.

A párt tegnap a Mayfair-i Wolseley étteremből jövet fotózták le, a színésznő a taxiban szó szerinte ráfonódott vőlegényére, büszkén villantva meg közben gyémánt jegyűrűjét.

Eljegyezés után lakásvásárlás

A Karib-tenger kalózai sztárját nem csak eljegyezték, de költözik is: 2,4 millió fontot fizetett egy  Spitalfieldsben, London keleti részén található toronyházért. A lakás korábban Sam Morton tulajdona volt. A négyemeletes házban moziszoba, öltöző és zeneszoba is van, és egy pompás kert is tartozik az ingatlanhoz. Keira szerencsés módon jutott hozzá a házhoz – édesanyja cége vette meg az ingatlant, így nem kellett adót fizetnie a ház után. Vajon a pár itt fog élni az esküvőjük – amiről egyébként nincs még hír – után?
– MON –

Nézze meg a képeket is >>>