Kégl Ildikó neve kikerült az impresszumból

Akt.:
Kégl Ildikó
Kégl Ildikó
Miskolc – Április 19-én adtunk hírt arról a Borsod Online-on, majd az Észak-Magyarországban: Kégl Ildikó, a Magyar Hírlap korábbi újságírója, az olaszliszkai lincselésről szóló riportkönyv írója személyében a napokban új főszerkesztője lett a Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.-nek.

Értesülésünket Orosz Gábor, a városi kommunikációs cég ügyvezető igazgatója erősítette meg azzal: már azon a héten Kégl Ildikó neve lesz olvasható a Miskolci Napló imresszumában. (A korábbi főszerkesztő, Görömbölyi László március elején távozott a városi kommunikációs cégtől.)

Két héttel későbbi hír: Kégl Ildikó neve nem szerepel többé a Miskolci Napló impresszumában. Orosz Gábor az újabb értesülést szintén megerősítette. Elmondta: Kégl Ildikóval eleve határozott időre (két hétre!) szóló szerződést kötöttek, melyben szerepelt, hogy ezen időszak végén megvizsgálják, tudnak-e együtt dolgozni. – „A két hét lejárt, s az a döntés született, hogy Kégl Ildikóval nem folytatjuk tovább a munkát” – jelente ki az ügyvezető. A hogyan tovább kérdésre azt válaszolta: egyelőre felelős szerkesztőkkel haladnak tovább.

ÉM-SzK


Új főszerkesztő a MiKom élén

19.04.2012 | Miskolc – Kégl Ildikó, a Magyar Hírlap korábbi újságírója, az olaszliszkai lincselésről szóló riportkönyv írója személyében a napokban új főszerkesztőt neveztek ki a Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. élére, erősítette meg értesülésünket Orosz Gábor, a városi kommunikációs cég ügyvezető igazgatója.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .