Kedvező jegyárak az EHF-meccsre

A számos felejthetetlen kézicsatát megért Hódos Imre-sportcsarnokban szombaton egy újabb hasonló találkozóra van kilátás, hiszen 17 órától a DVSC együttese EHF-kupa összecsapáson fogadja az orosz Asztrahán alakulatát.

A cívisvárosi drukkerek emlékezetében bizonyára elevenen élnek még az 1980-as, 90-es évekbeli ragyogó hangulatú nemzetközi derbik, amelyeken nem egy alkalommal háromezer hajdúsági torokból zúgott a Hajrá, Loki! A közönség bíztatása minden alkalommal óriási hajtóerőt adott a lányoknak, míg az ellenfelekre igencsak bénítólag hatott.

Nos, valami hasonló atmoszférára lesz szükségük Bíró Imre tanítványainak szombaton koraeste is, hiszen bár csak kétgólos hátrányban vannak az orosz Asztahanocska Asztrahán csapatával szemben, ám a továbbjutás kiharcolása így sem ígérkezik kéjhömpölynek.

Mindenestre a klub illetékesei is igyekeznek tenni arról, hogy minél nagyobb számban menjenek ki a fanatikusok a derbire.

Az Asztrahán elleni találkozón nem kell többet fizetniük a szurkolóknak a belépőkért, mint egy bajnoki alkalmával, vagyis, a nyugdíjas-diák belépő 500, a felnőtt pedig 700 forintot taksál majd. Az éves bérletek természetesen érvényesek erre az összecsapásra is. A kapukat délután háromkor nyitják meg, így a leggyorsabbak hamar elfoglalhatják helyüket.

Ami pedig a csapatot illeti, Kerekiék természetesen gőzerővel készülnek a visszavágóra, Bíró Imre vezetőedzőnek csupán a szlovák beállós, Janka Caltíková bokasérülése okoz némi fejfájást, ám könnyen elképzelhető, hogy a légiós bevethető lesz szombaton.

B. R.

Kapcsolódó anyagok:

  • A második félidő volt a nyerő
  • Bíztató eredmény a visszavágóra
  • Győzelmi esélye volt a Lokinak
  • Fókuszban az Asztrahán
  • Az elnök is bizakodó