Kedvezmény miskolciaknak a Barlangba

Miskolc – Kedvezményes belépési lehetőséget kapnak a miskolciak a Barlangfürdőbe. Hogy miként?

Miskolc lakói ezen a nyáron különösen nehezen találnak városunkban fürdőzési lehetőséget, hiszen a Selyemréti Strandfürdő az idei szezonban csupán egy medencével üzemel, a tapolcai strand pedig évek óta zárva tart – indokolja a kedvezményt Fridély László, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője.
Elmondta: a Miskolci Turisztikai Kft. a Barlangfürdőbe látogató miskolctapolcaiaknak és miskolciaknak a teljes nyári szezonra belépési díj-kedvezményként a jelenlegi 3 órás alapidőt 4 órára emeli fel.

“Beach”-hangulat

Aki valamely okmánnyal (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, illetve lakcímkártya) igazolja, hogy miskolci, miskolctapolcai lakos, a felnőtt, a gyermek, és a családi belépő megvásárlása esetén 4 órát tartózkodhat – pótdíj megfizetése nélkül – a fürdőkben.
Fridély László hangsúlyozta: nyárra jelentős napozóterülettel bővült a Barlangfürdő. A szabadtéri medencék körül pedig idén igazi „beach”-hangulat uralkodik, óránként játékok, vetélkedők, versenyek vannak, vízi aerobik, gyermekfoglalkoztató-játszótér nyújt szórakozást.