Kedden kiderül, ki Az év színésze

Akt.:
Kedden kiderül, ki Az év színésze
Kedden kiderül, ki Az év színésze
Miskolc – Megvan Az év színésze választás idei nyertese, pénteken összeszámoltuk a szerkesztőségünkbe beérkező rekordszámú, -1232- szavazatot.

Azt, hogy kit szeretnek olvasóink a legjobban, hogy az idei évadban kinek a teljesítménye nyerte el leginkább olvasóink tetszését, még nem áruljuk el, a nyertesnek ünnepélyes keretek között adjuk át lapunk díját május 22-én délután 5 órakor a színház társalgójában. (Annyit elárulunk, az első helyezett a szavazatok 29,5, a második a 15,4 százalékát kapta, a harmadik helyezett pedig a 14,7 százalékát érte el.) Rendezvényünkre minden érdeklődőt szerettel várunk.

Az év színésze szavazást immár másodszor rendezte meg lapunk. Az első alkalommal – tavaly – Jancsó Dóra érdemelte ki a díjat. Akkor is, most is olvasóink dönthettek, a lapunkban rendszeresen megjelenő szavazólapokon adhatták le voksaikat.

Az idén két fordulóban lehetett szavazni, az első fordulóban legtöbb szavazatot kapott nyolc művész jutott a második fordulóba.

A legtöbb szavazatot kapott színészek (ábécésorrendben): Bakai László, Fandl Ferenc, Jancsó Dóra, Molnár Sándor Tamás, Seres Ildikó, Szirbik Bernadett, Varga Andrea és Vida Péter voltak. Olvasóinknak azzal is segítettünk a döntésben, hogy a legjobbak bemutatkozóit elolvashatták lapunkban. Az idei szavazóink között belépőjegyeket sorsolunk ki, hogy kik a szerencsések, azt május 22-ei lapszámunkban olvashatják el.

ÉM