Magyarország

2010.03.25. 13:59

Kiss Ernõ újabb botránya - nol.hu

<p>A Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóosztáján nem kívánták kommentálni azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint részegen, mezítláb, vérzõ fejjel találtak rá csütörtök hajnalban az utcán Kiss Ernõ nyugalmazott tábornokra.</p>

A nol.hu nem hivatalos rendõrségi forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a volt rendõrtábornokot a XII. kerületben találták meg sérülten, magatehetetlenül, kórházba szállították.

2007 novemberében Kiss Ernõ szolgálati autóját lezárva, üresen találták meg a XIII. kerületben, miután összetört három parkoló autót. Kiss Ernõ akkor azt állítota: az autót ellopták és egy "hasonmása" vezette - mindezt pedig azért, hogy lejárassák. Az ügyben most is büntetõeljárás folyik ellene ittas vezetés és hatóság félrevezetése miatt.

Kiss Ernõ 1998-ban levizelte a Teve utcai rendõrpalotát, ekkor még az ORFK Központi Bûnüldözési Igazgatóságának vezetõje volt. A vizelést - amit rögzített egy térfigyelõ kamera - azzal magyarázta, hogy vízhajtó menedzsertabletta hatása alatt állt. Az ügy kirobbanása után menesztették, ezután lett a XIII. kerület kapitánya.

Alig másfél hónapja ismét meggyûlt a baja a rendõrökkal, amikor kétszer egymás után ittas vezetésen kapták. Az elsõ eset után elvették a jogosítványát is, mégis visszaült az autóba, de egy óra múlva ismét elkapták - írja a nol.hu.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!