Kedden délben kezdődik az Év sportolója szavazás

Akt.:
Kedden délben kezdődik az Év sportolója szavazás
Kedden délben kezdődik az Év sportolója szavazás
Miskolc – Vasárnap éjfélig vártuk azoknak a neveit, akikre szavazni lehet kétfordulós játékunkban.

Az Észak-Magyarország napilap olvasói és internetes portálunk látogatói dönthetnek arról, hogy kik legyenek a 2012-es esztendő legjobb megyebeli sportolói, csapatai, edzője – kétfordulós szavazás útján. A játékot hét kategóriában hirdettük meg: a felnőtteknél a legjobb férfi, női sportolókra és csapatra, utánpótlásvonalon szintén a legjobbjaira leány, fiú sportolókra és csapatra lehet szavazni, illetve a legjobb edzőt is keressük.

Nagyon sok jelölés érkezett

Játékunk során, kezdő lépésként szerkesztőségünk valamennyi kategóriában hat-hat sportolót, csapatot, szakembert jelölt arra a listára, amelyre első körben szavazni lehet. De nem csak rájuk, hiszen olvasóinktól is vártuk a jelöléseket, vagyis bárki javasolhatott megyebeli sportolót, csapatot, edzőt. Kaptunk is szép számmal jelöléseket, amelyet ezúton is köszönünk. A sok név miatt jóval több idő telt a szavazólistát elkészíteni, mint ahogy arra előzetesen számítottunk, így az a döntés született, hogy az elődöntő egy héten át tartó szavazása a korábban tervezettől egy nappal később, vagyis kedden kezdődik, és a jövő kedden délben zárul.

Az ezen időszak alatt beérkező szavazatok (az Észak-Magyarországból kivágott és beküldött játékszelvény és a netes szavazás) összesítése alapján a kategóriákban a legtöbb voksot kapott hat-hat versenyző jut tovább a döntőbe. Közülük pedig az lesz a győztes, akire az ugyancsak egy héten át tartó voksolás során a legtöbb szavazat érkezik a Borsod Online-on, valamint az Észak-Magyarországban keddtől megjelenő játékszelvényen (a döntőbe jutott versenyzők nem viszik magukkal az elődöntőben kapott voksaikat).Sporthírek